letöltés (2)
df-tree-life-tablecloth_300letöltés (1)letöltés (2)df-tree-life-tablecloth_30051BzGHEY4OL._SX300_Variety-can-be-customized-rectangular-PVC-font-b-plastic-b-font-tablecloths-pastoral-style-font-b.jpg_220x2202007727104952484859640372-largePVC_Tablecloth_with_Non_Woven_Backing

Asztalterítő

Sokan gondolják úgy, hogy a konyha kinézetét csak a bútor határozza meg, pedig nagyon lényeges az is, hogy milyen kiegészítőket használunk. Különösen fontos szempont ez akkor, ha a konyha együtt van az étkezővel vagy kisebb lakásokban még a nappalival is, így teljesen átláthatóvá válnak a helyiségek. Ha a konyha teljesen különálló egység, akkor is lényeges a belső kialakítás, hiszen rengeteg időt töltünk el itt, fontos, hogy jól érezzük magunkat.
Ha nagyobb anyagi ráfordítás nélkül akarjuk konyhánkat újjávarázsolni, a legkézenfekvőbb megoldás, ha egy új asztalterítő kerül a konyhaasztalra, hozzáigazítva az étkező vagy akár a nappaliban használt textilek színeihez. Válogasson a kínálatunkban lévő praktikus letörölhető, műanyag asztalterítők közül, ajánlatunkban megtalál modern és klasszikus mintás, áttetsző és többszínű, sőt csipke mintás designokat is.

Kategória:

Termékleírás

 

A viaszosvászon terítő tartós és könnyen tisztán tartható terítő. Mosószeres szivaccsal letörölhető. Anyaga szövött textília, amelyet mintás műanyag fólia borít. A képeken látható viaszosvászon asztalterítők színei és az eredeti színek..

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Asztalterítő”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.