9735
50230315_Opti-control_absturzschachtcsovikeeúpip_kga315-200-200_nimages

KD PVC csatornacső

KD Extra műanyag (PVC) bordásfalú gravitációs csatornacsövek
A KD-EXTRA PVC csatornacsövekből és idomokból gravitációs csatonarendszerek szerelhetők, melyek ipari és kommunális szenny- és csapadékvíz elvezetésére szolgálnak. A KD-EXTRA csőben gravitációsan vezetett szennyvíz hőfoka maximum 60C lehet. Ilyen körülmények között, állandó üzemeltetés mellett éllettartamuk minimum 50 évre tehető. A KD-EXTRA csatornacsövek és idomok az agresszív talajokkal és a kommunális szennyvízben előforduló mikroorganizmusokkal szemben ellenállóak, gyökér-benövésekkel szemben védettek és teljesen vízzáróak. A csövek gyűrűmerevsége min. 8 kN/m2.
Kategória:

Termékleírás

A KD PVC duplafalú csatornacsövek sima (KDGL) és tokos (KDEM), az idomok tokos kivitelben készülnek. Valamennyi PVC-U KD cső és idom alkalmazhatóháztartási szennyvizek illetve olyan közeg gravitációs elvezetésére, amelyek sem a csövek és idomok, sem a gumigyűrűk anyagát nem támadják.
A cső belső felülete sima, míg a külső felülete hullámos, amely az érintkező felületeken össze van hegesztve. A hullám zárt, körbefutó üreget tartalmaz. A csövek, kívül hullámos falszerkezetű tokkal vannak ellátva.
Átmérőválaszték: DN250-től DN500 mm-ig
Gyűrűmerevség: KD EXTRA SN8, KD ECO SN4 (S6)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“KD PVC csatornacső”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.